Urządzenie do gotowania SV 1126 producenta Profi Cook wykorzystasz do gotowania metodą Sous-Vide, tj. do gotowania w niskiej i stałej temperaturze, dzięki czemu zachowane zostaje maksimum smaku, zapachu, soku i witamin. Urządzenie do gotowania metodą Sous-Vide jest przenośne, można stosować go w każdym naczyniu żaroodpornym o wysokości ok. 18 cm. Urządzenie wyposażono w wielofunkcyjny wyświetlacz LED, który wskazuje wybraną temperaturę, aktualną temperaturę i minutnik. Elektroniczny przełącznik temperatury jest podświetlony na niebiesko, umożliwia regulację temperatury w zakresie od 25°C do 100°C (po 0,1°C). Urządzenie posiada funkcję utrzymywania temperatury, funkcję automatycznego wyłączenia przy niskim poziomie wody i można go również wykorzystać jako jogurtownicę. Stała temperatura utrzymywana jest dzięki precyzyjnej pompie cyrkulacyjnej, a cyrkulacja wody wynosi 7 - 8 l/min. Z pewnością docenisz również 99-godzinny minutnik i regulowany klips montażowy. Urządzenie SV 1126 jest łatwe w obsłudze i czyszczeniu. Posiada dotykowy panel sterowania. Korpus wykonano ze stali nierdzewnej i posiada ergonomicznie wyprofilowaną rączkę.
Cechy produktu
EAN | 4006160011265 |
Manufacturer | ProfiCook |
Manufacturer’s code | |
Vlastnosti produktu
EAN | 4006160011265 |
Manufacturer | ProfiCook |
Manufacturer’s code | |