Sous-Vide - gotowanie w niskiej temperaturze, podgrzewanie z zachowaniem wszystkich właściwości odżywczych żywności, która pozostaje soczysta, a jej kolor i aromat są zintensyfikowane przez przygotowanie. Gotowanie w woreczku próżniowym w kąpieli wodnej. Właściwości: · Korpus ze stali nierdzewnej · Timer · Pojemność 10 l · Umożliwia precyzyjne gotowanie (różnica maks. 0,5°C) · "Przegotowanie" jest praktycznie niemożliwe · Precyzyjna elektroniczna kontrola temperatury, cyrkulacja wody zapewniająca równomierną temperaturę · Żywność pozostaje soczysta, a jej kolor i aromat są intensyfikowane przez przygotowanie. Nie dochodzi do wysuszenia, utlenienia lub wypłukiwania żywności. · Dzięki delikatnej obróbce cieplnej zachowane zostają ważne składniki odżywcze · Wymiary wewnętrzne (wys. x szer. x gł.): 15 x 30 x 22 cm Do modelu Steba SV 2 zalecamy zakup kulek izolacyjnych Steba w celu oszczędzania energii i obniżenia temperatury kąpieli.
Cechy produktu
EAN | 4011833301956 |
Manufacturer | Steba |
Manufacturer’s code | |
Vlastnosti produktu
EAN | 4011833301956 |
Manufacturer | Steba |
Manufacturer’s code | |